poblacions

dimarts, 12 de febrer de 2013

Arriba Sant Valentí... i ja saps que regalar?
S’acosta el 14 de febrer, Sant Valentí, el Dia dels Enamorats. Aquesta celebració d’origen anglosaxó s’ha introduït amb força al nostre país els darrers anys. I és que si estàs enamorat, qualsevol excusa és bona fer un regal a la teva enamorada o el teu enamorat. I que millor que flors o una planta, ben decorades per a l’ocasió!!! 

Com cada any, als gardens del Grup la Rasa podràs trobar toda mena de propostes i acompanyar el teu regal amb un pelutx o bombons… o amb una joia, la gran novetat d’aquest any. 

I si regales una orquídia?

Un bon regal per Sant Valentí és l’orquídia, una flor que destaca per la seva bellesa i destil·la un cert exotisme. Als nostres centres trobaràs orquídies de diferents colors, les que més s’adapten al nostre clima mediterrani i podràs triar la composició que vulguis. Les orquídies  són una flor especial: són la més gran família botànica existent, amb més de 850 gèneres i més de 25.000 espècies, tot i que, si també comptem els híbrids creats per l’home, s’arriba a les 100.000. espècies. Si us regalen orquídies, situeu-la en un lloc càlid, amb molta llum, aigua no massa i destil·lada. Si es troben a gust, acostumen a florir 2 o 3 vegades a l´any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada