Pàgines

dilluns, 11 de març del 2013

El 23 de març el Garden Gaià acull un taller sobre orquídies

Orquídies



Vols saber més sobre les orquídies? El 23 de març està programat al Garden Gaià un taller sobre orquídies, d'11:30 a 13:30 hores. L’orquídia, una flor que destaca per la seva bellesa i destil·la un cert exotisme.  Les orquídies  són una flor especial: són la més gran família botànica existent, amb més de 850 gèneres i més de 25.000 espècies, tot i que, si també comptem els híbrids creats per l’home, s’arriba a les 100.000. espècies.

Si us regalen o compreu orquídies, situeu-la en un lloc càlid, amb molta llum, aigua no massa i destil·lada. Si es troben a gust, acostumen a florir 2 o 3 vegades a l’any. Als nostres centres trobaràs orquídies de diferents colors, les que més s’adapten al nostre clima mediterrani i podràs triar la composició que vulguis. Aquests són uns primers consells, però el proper 23 de març en podreu aprendre molt més.

El 18 de maig està programat un altre Taller sobre l’Hort. Us podeu apuntar als dos cursos en els nostres centres i també al nostre Facebook. Les places són limitades.

El passat 3 de novembre Garden Gaià va acollir un Taller sobre poda, amb un gran èxit de participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada