Pàgines

dijous, 28 de juny del 2012

Cuidem bé la gespa



Per a la gespa són tan dolents l’excés com la manca d’aigua. Si reguem massa la gespa és fàcil que ens apareguin fongs. El més aconsellable és regar-la de bon matí, cada dos o tres dies, depenent del sòl del nostre jardí. La nit abans de regar, la gespa hauria d’estar seca, però hem de vigilar que el terra no estigui amb escletxes. Si passa això, hem de regar la gespa amb més freqüència. Sobretot s’han d’evitar les hores centrals del dia a l’hora de regar-la.

La gespa també l’hem d’adobar de cara a l’estiu, per afrontar amb garanties aquesta època d’estrès hídric. I ho heu de fer amb productes específics que podeu trobar als diferents centres del Grup La Rasa. Per a sembrar gespa el mínim són deu centímetres de terra, però és millor una capa de vint centímetres de terra per assentar bé la gespa amb força.

Gespa es el nom comú d'una desena d'espècies de poàcies (família Poaceae), utilitzades com ornamentals per formar una coberta densa, curta i uniforme a prats i jardins. La gespa és ideal pels voltants de piscines que podem trobar en molts jardins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada