Pàgines

divendres, 15 de juny del 2012

A partir de l’1 de juliol es podran obtenir els descomptes acumulats amb el DNI electrònic



El Grup la Rasa utilitza el DNI electrònic perquè els clients i clientes acumulin punts i puguin obtenir descomptes en les compres. A partir de l’1 de juliol i durant tot aquest mes i també l'agost es podran aconseguir descomptes amb els punts acumulats durant el primers sis mesos de l’any 2012: un 3 per cent de les compres efecuades del gener al juny.

Aquest sistema el va posar en marxa l’any 2011 el Grup la Rasa de forma pionera a Tarragona. Es permet que en un mateix compte hi hagin associats tres DNI, que permet comprar separats i sumar plegats. Si teniu qualsevol dubte podei parlar amb el personal dels diferents centres del Grup la Rasa.

Fins ara, més de 4.000 clients i clientes s’han donat d’alta d’aquest servei i s ’han obert 3.500 comptes. A més, aquests clients reben un mail amb consells de jardineria i promocions cada mes. En un caixer automàtic, situat al Garden Gaià, es poden comprovar quants punts es porten acumulats de forma ràpida i fàcil. Aquest és un sistema còmode perquè no s’ocupa més espai a les carteres, i ecològic, ja que s’evita la creació de més plàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada