Pàgines

dimecres, 19 de setembre del 2012

Com podem saber si una terra és bona?



La terra on creixeran les nostres plantes és bàsica per al seu correcte desenvolupament i una bona terra allargarà la vida de les vostres plantes. Per saber si una terra és adequada per a les vostres plantes us recomanem tres maneres:

1. El color: com més negra sigui, més matèria orgànica conté la terra. Això vol dir més adob, que cobrirà millor les necessitats nutritives de les plantes.

2. L’olor: la terra ha de fer una olor agradable. Si desprèn una olor massa forta, deixeu-la reposar uns dies perquè fermenti.

3. El drenatge: una bona terra ha de ser bona filtrant l’aigua. Si reguem la planta i, en menys d’un segon, l’aigua ja ha passat cap avall, és que la terra és massa drenant i a la planta li costarà molt més absorbir l’aigua i en malgastarem molta quantitat. En canvi, si regues i passen 12 segons i l’aigua no s’ha filtrat cap avall, vol dir que aquesta terra és massa argilosa o massa compacta. La conseqüència és que la planta li arribarà molta menys aigua i li costarà molt més absorbir l’aigua i desenvolupar noves arrels.

En els centres del Grup la Rasa ens assegurem de vendre les millors terres especialitzades per a  cada tipus de planta per garantir-ne el seu òptim desenvolupament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada