Pàgines

diumenge, 7 d’abril del 2013

Les plantes aromàtiques no poden faltar al teu jardí

alfàbrega per a pesto

Al Grup la Rasa sabem que t'agrada cuidar-te... i quina millor manera que tenir un racó de plantes aromàtiques on poder collir julivert per donar un toc especial als teus plats, o aquella branca de romaní que dóna aquell gust especial al pollastre, o la salsa pesto que fem amb alfàbrega i queda tan bona. Quan utilitzes plantes ben fresques, el gust és més intens i, si les cuidades tu, els plats esdevenen molt més especials.

Ara es el moment idoni per plantar la gran majoria d’aquestes plantes. Fent-ho en aquesta època assegurem un molt bon arrelament i que brotin ja adaptades al nou racó que triem. El millor lloc son espais semi-assoleiats o ombrívols i es millor que tinguin humitat. La gran majoria son plantes autòctones del nostre bosc, cosa que ens assegura una gran resistència a les elevades temperatures d'estiu. Si tenim plantes aromàtiques d’anys anteriors, hauríem de podar-les ara per potenciar-ne una bona brotació i afavorir-ne el seu creixement.

Al gardens del Grup la Rasa estem potenciant els productes ecològics. Trobaràs llavors i insecticides 100% ecològics i també adobs sense productes químics, que son els més adequats per adobar plantes per a consum propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada