Pàgines

diumenge, 1 de juny del 2014

Anthurium, bellesa exòtica per a la vostra llar

Entrem al mes de juny, l’estiu està a tocar i parlarem d’una planta exòtica que donarà vida a la vostra llar: l’Anthurium, en català anturi, coneguda també com la Flor Flamingo. Ho farà amb les seves brillants fulles verdes i bràctees de color. Majoritàriament podem trobar els anturis en color vermell, però també estan disponibles en rosa, morat, taronja, groc, blanc o verd.

Els Anthurium clàssics creen un ambient serè, mentre que les varietats de colors vius, creen un ambient animat. La planta s’adapta a qualsevol interior, essent per tant ideal com a planta per regalar. Actualment hi ha 400 varietats d’anthuriums.

Com heu de cuidar l’anturi? Li agrada una bona exposició de la llum, però no sol directe. Cal regar-la almenys una o dues vegades a la setmana. Si el sòl es torna negre en lloc de marró, significa que s’ha regat massa. La Flor Flamingo produeix noves flors quan les velles es descoloreixen. Cal treure les fulles grogues i les flors marcides. Cal abonar mensualment per reforçar la seva floració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada