Pàgines

dijous, 26 de juny del 2014

Decora i purifica la teva llar amb la Dieffenbachia

En aquest nou post al nostre blog us volíem parlar de la Dieffenbachia, una planta que agafa el nom  de Sr. Dieffenbach, jardiner en el palau vienès de Schönbrunn, el palau favorit de l'emperadriu Isabel d'Àustria, coneguda com Sissí. Es tracta, però, d’una planta d’interior, que decorarà la vostra llar amb les seves fulles acolorides, però també per les seves qualitats per purificar l’aigua. La planta converteix l'aire ambiental en aire més net no només a la teva casa, sinó a l'entorn de la teva oficina o lloc de treball.

El dibuix sobre les fulles d'aquesta planta és, segurament, la característica més distintiva. Les Dieffenbachia estan disponibles amb fulles grans o petites; vénen sobretot amb fulles simples verdes, encara que pots sovint descobrir aquesta planta en diferents dissenys. En total, 30 espècies diferents.

La Dieffenbachia prové del Sud i Centreamèrica i aprecia la humitat i per tant el sòl ha de mantenir-se humit, però no xopat. La planta hauria d'estar col·locada en una posició sense llum solar directa. Això permetrà a la planta produir amablement noves fulles.

 La planta requereix temperatures superiors a 15 graus centígrads i aigua suficient. Trasplantar les jovesDieffenbachia a la primavera permet a la planta pot crear noves arrels a la terra fresc.  No es recomanable col·locar la planta en una zona amb corrents d'aire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada